Skip to main content

Work Out
Stay Strong

Kees In Uitvoering


Even voorstellen: mijn naam is Kees van Berkel, eigenaar van Sport In Uitvoering. Ik ben mijn hele leven lang al bezig met sporten. En dan niet alleen maar kijken op TV. Nee ... juist zelf bezig zijn! Heerlijk! Sporten waar ik actief in ben of ben geweest: voetbal, wielrennen, hardlopen, roeien, wandelen (Nijmeegse 4-daagse, Dodentocht in Bornem, België) en natuurlijk fitness.

Naast sporten deel ik graag mijn kennis en ervaring met anderen. Ik leer anderen graag 'dingen'. Zeker als dit hen motiveert en helpt om hun doelstellingen te bereiken. Wat die doelstellingen ook mogen zijn.

Sinds 2007 ben ik werkzaam in de fitnessbranche. Ik heb veel kennis en ervaring opgebouwd met allerlei vormen van fitnesstraining. Van omgang met onzekere of beginnende sporters tot medisch fitness. Van mensen die verandering van lichaamssamenstellingen als doel hebben tot ervaren sporters die de lat nóg iets hoger willen leggen. Van jong tot oud. Een grote diversiteit aan kennis en ervaring dus!

De laatste paar jaar gaan de ontwikkelingen in de fitness snel. Training en oefenvormen veranderen. Naast de ‘oude’ manieren van trainen zijn er intensievere manieren van trainen bijgekomen. Het doel van de training blijft hetzelfde, maar de weg ernaartoe is net even anders. Ik wil die nieuwe manier van trainen graag toepassen in mijn praktijk, naast de gangbare manieren van trainen.

Ben jij benieuwd wat die ‘andere weg’ is? Heb jij een doel te bereiken? Heb je interesse om met mij te trainen? Neem dan contact met mij op!

Wat zeggen de klanten?

Vincent en Kristel: "Do... or do not. There is no try!"

"We trainen nu al weer driekwart jaar met veel plezier bij Kees. Hij blijft ons motiveren en uitdagen, daardoor maken we, bijna ongemerkt, grote stappen richting onze doelen. Door onze onregelmatige banen is zijn flexibele opstelling en goede communicatie een uitkomst voor ons. Do... or do not. There is no try!"

Liliane: "Samen met mijn zoon doe ik nu supersets, cool toch?"

"Ik kom uit een familie van sporters, maar ik, als kleine gezellige dikkerd, kon niet sporten werd mij verteld en ik heb dat heel lang zelf ook geloofd.
Ik had totaal geen verstand van sport, maar wilde toch een tandje bijzetten en letterlijk en figuurlijk lekker in mijn vel zitten. Ik ben gaan bewegen, anders gaan eten en inderdaad behoorlijk afgevallen. 
Door de personal training van Kees heb ik mijn grenzen steeds kunnen verleggen en 'the sky is the limit' lijkt het. Ik doe nu dingen op sportief gebied, als bijna 60 jarige, die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Kees legt alles goed uit zodat ik het begrijp en ik merk dat de training ook echt iets voor mijn lijf en conditie doet. Pijn wordt fijn en je eigen grens opzoeken wordt spannend. Ik sport nu ruim een jaar bij Kees en ik ben zo enthousiast dat mijn zoon nu mee sport en wij samen zelfs supersets doen. Cool toch."

Lonneke: "Ik had dit veel eerder moeten doen!"

"Ik ervaar Kees als een zeer betrokken trainer die de lat voor zichzelf en de ander hoog legt. Hierbij bewaakt hij wel voortdurend de grenzen waarbinnen iemand verantwoord zijn of haar doel wil bereiken. Tijdens zijn sessies motiveert hij je op een zelfverzekerde en stimulerende manier om het beste resultaat te behalen. Hierbij laat hij tevens zijn veelzijdigheid en kennis zien, wat mij ontzettend goed geholpen heeft om mijn doel te bereiken. Na telkens weken uitgeschakeld te zijn met rugklachten heb ik samen met Kees bereikt dat dit nu verleden tijd is en ik mijn houding en stabiliteit zodanig heb verbeterd, waardoor ik nu meerdere malen in de week met plezier de fitness ruimte instap. De vooruitgang ging eigenlijk zoveel sneller dan verwacht. Ik had dat veel eerder moeten doen!!"

Linda: "Ik had last van terugkerende rugpijn.."

"Ik heb de hulp van Kees ingeschakeld omdat ik last had van terugkerende (lage) rugpijn en de fysio mij had geadviseerd om mijn rug door middel van training sterker te maken. Kees heeft na een intake hier een goed en deskundig trainingsprogramma voor gemaakt en stap voor stap de training aangepast waar nodig. Hij heeft daarin goed gekeken naar mijn behoeftes met als resultaat dat ik nog maar zelden last heb van pijn in mijn rug en het trainen zelfs leuk ben gaan vinden. Kees heeft een hoog kennisniveau van het menselijk lichaam waardoor hij exact weet hoe bepaalde blessures en trainingen aan te pakken. Daarnaast een goede motivator om je naar een hoger niveau in training te tillen."