Skip to main content

Work Out
Stay Strong

Personal training


Net even dat extra zetje nodig? Sport In Uitvoering biedt personal training op een manier dat past bij jou en jouw doelstellingen. Welke doelstellingen je ook hebt: afvallen, gezonder leven, minder stress, betere conditie, bepaalde spiergroepen trainen, core stability of het sporten voor de ontspanning na een drukke werkdag, samen met Kees kun jij deze uitdaging aan! Dagelijks, wekelijks of maandelijkse coaching door middel van een trainingsschema is waar wij samen mee aan de slag gaan.

Online coaching


  • Maandelijks een nieuw trainingsschema op maat.
  • Een keer per maand een sessie ‘Personal Training’ op de locatie van jouw keuze (Robey’s Gym Nieuwkoop, PLUX Uithoorn of elders in overleg).
  • 24/7 de mogelijkheid om vragen te stellen via WhatsApp of e-mail.
  • Wekelijks feedback en evaluatie over de training en de resultaten.
  • En sporten wanneer het jou uitkomt!

Klinkt ideaal toch? Is het ook! Online coaching is de manier om je vrijheid en flexibiliteit te behouden. Je traint bij jouw eigen sportschool (of andere locatie of zelfs in je eigen woonkamer) met een schema op maat. Je vorderingen houd je bij in bijvoorbeeld een logboek of met zelfgemaakte filmpjes. Iedere week krijg je feedback over je training(en) en kun je vragen stellen.

Daarnaast krijg je iedere maand een nieuw trainingsschema en een sessie ‘Personal Training op locatie’. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je verwacht wordt en kun je optimaal voorbereid van start gaan met de volgende trainingsperiode.

Hoe werkt het?
Je sluit een abonnement af met Sport In Uitvoering voor de duur van minimaal 3 maanden. Gedurende deze periode maakt Kees van Berkel voor jou iedere maand een nieuw, op jouw doelstellingen afgestemd, trainingsschema. Uiteraard rekening houdend met de trainingsmogelijkheden van jouw sportschool. Dit schema neem je samen door en bespreekt dan zowel de techniek en uitvoering als de intensiteit. Een keer per week stuur je de resultaten op van je training en ontvang je daar feedback over.

Uiteraard is er maatwerk mogelijk, zoals het weglaten van de sessie ‘Personal Training’ of juist extra’s sessies ‘Personal Training’ inkopen tegen een gereduceerd tarief.

Personal training


Heb je een bepaald doel voor ogen, een aantal kilo’s eraf, die bikinibody, verbetering van de conditie of een goede core stability, maar lukt het maar niet om zelf van die bank af te komen? Kees gaat jou helpen om jouw doel te bereiken. Door middel van alle aandacht van een personal trainer kun je jouw doel bereiken. Trainen op je eigen niveau, maar wel met de instelling om het beste uit jezelf te halen. Samen gaan we deze uitdaging aan!

Personal training is maatwerk, oftewel jij met je doelstellingen staat centraal. Vanuit daar bedenken wij samen een plan. Eén, twee, drie of vier keer per week trainen, het kan allemaal. Ook is het mogelijk om samen met een vriend, collega, buurman of buurvrouw te sporten.

Sport In Uitvoering verzorgt de training in de sportschool (Robey’s Gym Nieuwkoop, PLUX Uithoorn of elders), op locatie of bij je thuis.

Wat zeggen de klanten?

Vincent en Kristel: "Do... or do not. There is no try!"

"We trainen nu al weer driekwart jaar met veel plezier bij Kees. Hij blijft ons motiveren en uitdagen, daardoor maken we, bijna ongemerkt, grote stappen richting onze doelen. Door onze onregelmatige banen is zijn flexibele opstelling en goede communicatie een uitkomst voor ons. Do... or do not. There is no try!"

Liliane: "Samen met mijn zoon doe ik nu supersets, cool toch?"

"Ik kom uit een familie van sporters, maar ik, als kleine gezellige dikkerd, kon niet sporten werd mij verteld en ik heb dat heel lang zelf ook geloofd.
Ik had totaal geen verstand van sport, maar wilde toch een tandje bijzetten en letterlijk en figuurlijk lekker in mijn vel zitten. Ik ben gaan bewegen, anders gaan eten en inderdaad behoorlijk afgevallen. 
Door de personal training van Kees heb ik mijn grenzen steeds kunnen verleggen en 'the sky is the limit' lijkt het. Ik doe nu dingen op sportief gebied, als bijna 60 jarige, die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Kees legt alles goed uit zodat ik het begrijp en ik merk dat de training ook echt iets voor mijn lijf en conditie doet. Pijn wordt fijn en je eigen grens opzoeken wordt spannend. Ik sport nu ruim een jaar bij Kees en ik ben zo enthousiast dat mijn zoon nu mee sport en wij samen zelfs supersets doen. Cool toch."

Linda: "Ik had last van terugkerende rugpijn.."

"Ik heb de hulp van Kees ingeschakeld omdat ik last had van terugkerende (lage) rugpijn en de fysio mij had geadviseerd om mijn rug door middel van training sterker te maken. Kees heeft na een intake hier een goed en deskundig trainingsprogramma voor gemaakt en stap voor stap de training aangepast waar nodig. Hij heeft daarin goed gekeken naar mijn behoeftes met als resultaat dat ik nog maar zelden last heb van pijn in mijn rug en het trainen zelfs leuk ben gaan vinden. Kees heeft een hoog kennisniveau van het menselijk lichaam waardoor hij exact weet hoe bepaalde blessures en trainingen aan te pakken. Daarnaast een goede motivator om je naar een hoger niveau in training te tillen."

Lonneke: "Ik had dit veel eerder moeten doen!"

"Ik ervaar Kees als een zeer betrokken trainer die de lat voor zichzelf en de ander hoog legt. Hierbij bewaakt hij wel voortdurend de grenzen waarbinnen iemand verantwoord zijn of haar doel wil bereiken. Tijdens zijn sessies motiveert hij je op een zelfverzekerde en stimulerende manier om het beste resultaat te behalen. Hierbij laat hij tevens zijn veelzijdigheid en kennis zien, wat mij ontzettend goed geholpen heeft om mijn doel te bereiken. Na telkens weken uitgeschakeld te zijn met rugklachten heb ik samen met Kees bereikt dat dit nu verleden tijd is en ik mijn houding en stabiliteit zodanig heb verbeterd, waardoor ik nu meerdere malen in de week met plezier de fitness ruimte instap. De vooruitgang ging eigenlijk zoveel sneller dan verwacht. Ik had dat veel eerder moeten doen!!"